Blogs.

Mettom hulp bij personeelszaken voor PIPPENS op Strijp

Wanneer je restaurant iedere week goed gevuld is, kun je je misschien voorstellen dat personeelszaken regelen misschien wat te veel gevraagd is. Pepijn van PIPPENS ging daarom op zoek naar hulp bij personeelszaken en vond dit bij de buren op Strijp-S van Mettom.

Ook hulp nodig?
 
hulp-bij-personeelszaken-pippens

 

Ambitieuze ondernemer Pepijn op zoek naar hulp bij personeelszaken

Chef Pepijn heeft met PIPPENS een vaste waarde weten te bemachtigen op Strijp-S. Met zijn unieke concept weet hij iedere week weer een aantal gasten te verrassen met een avondvullend diner. Daarnaast stromen de zakelijke aanvragen na corona weer binnen: “Ik ben meer dan fulltime bezig met mijn restaurant. Omdat het zo druk is met PIPPENS, werd het regelen van mijn personeelszaken me een beetje te veel. Ik heb geen kaas gegeten van personeel maar wil wel een professionele werkgever zijn. Om rust te krijgen besloot ik daarom een aantal jaar geleden dat het tijd was om alles wat te maken heeft met het werkgeverschap uit handen te geven.”

Hulp bij personeelszaken dichtbij: buren op Strijp-S werken samen

“Op een zeker moment kwam ik terecht bij onze buren van Mettom. Mettom voelt als een informele en gezellige organisatie. Dat past goed bij de manier waarop ik zelf wil omgaan met mijn medewerkers. Ik koos voor een samenwerking Mettom. Ik kreeg meer rust om bezig te zijn met mijn onderneming omdat ik wist dat alles goed geregeld was voor mijn medewerkers. Dat voelde goed!”, aldus Pepijn.

pippens-krijgt-hulp-bij-personeelszaken-van-mettom

 

Het resultaat: allebei doen waar we goed in zijn

Door Mettom kan Pepijn doen waar hij goed in is. Wij doen dat natuurlijk ook omdat we specialist zijn in werkgeven en het beste willen voor onze payrollmedewerkers. En dat merkt Pepijn ook: “Alles is goed geregeld voor mijn personeel. Als ik vragen heb, worden deze snel en goed opgepakt. Mettom is gewoon een platte organisatie die alles goed regelt. Als er wijzigingen zijn in de wet, hoef ik hier zelf niet over na te denken. Hoewel Mettom veel uit handen neemt, voelt het wel echt zo dat we alles samen doen. En dat is heel fijn!”

De samenwerking Mettom heeft voor PIPPENS voor het volgende gezorgd:

  • Vragen rondom personeelszaken worden snel en goed opgepakt
  • Personeelszaken worden vlekkeloos geregeld, dat geeft rust om te ondernemen
  • Geen zorgen meer om wet- en regelgeving
  • Een professionele sparringpartner voor personeelszaken, PIPPENS groeit samen Mettom
Check ons e-book
 
pippens-logo

 

PIPPENS, uniek dinerconcept op Strijp-S

The Table by PIPPENS is een uniek restaurant op Strijp-S. Het is een gastronomisch restaurant waar chef Pepijn zijn creativiteit in de heerlijke gerechten kwijt kan. Het is niet zomaar een restaurant aangezien ze voor particulieren enkel op vrijdag en zaterdag open zijn op basis van reservering aan 1 lange tafel. Benieuwd naar de beleving bij PIPPENS? Check hun website hier.