Ambitieuze ondernemer Pepijn op zoek naar hulp bij personeelszaken
Chef Pepijn heeft met PIPPENS een vaste waarde weten te bemachtigen op Strijp-S. Met zijn unieke concept weet hij iedere week weer een aantal gasten te verrassen met een avondvullend diner. Daarnaast stromen de zakelijke aanvragen na corona weer binnen: “Ik ben meer dan fulltime bezig met mijn restaurant. Omdat het zo druk is met PIPPENS, werd het regelen van mijn personeelszaken me een beetje te veel. Ik heb geen kaas gegeten van personeel maar wil wel een professionele werkgever zijn. Om rust te krijgen besloot ik daarom een aantal jaar geleden dat het tijd was om alles wat te maken heeft met het werkgeverschap uit handen te geven.”
Hulp bij personeelszaken dichtbij: buren op Strijp-S werken samen
“Op een zeker moment kwam ik terecht bij onze buren van Mettom. Mettom voelt als een informele en gezellige organisatie. Dat past goed bij de manier waarop ik zelf wil omgaan met mijn medewerkers. Ik koos voor een samenwerking Mettom. Ik kreeg meer rust om bezig te zijn met mijn onderneming omdat ik wist dat alles goed geregeld was voor mijn medewerkers. Dat voelde goed!”, aldus Pepijn.