Blogs.

Vakantiekrachten: kies de perfecte personeelsoplossing

Vakantiekrachten inzetten voor je bedrijf? Over een paar weken is het zover: we trekken er massaal op uit om te genieten van onze welverdiende zomervakantie. Natuurlijk een periode waar velen naar uitkijken na een jaar hard werken. Vooral voor studenten en scholieren is de zomervakantie dé uitgelezen kans om een mooi zakcentje bij te verdienen en voor ondernemers is het een periode met grote uitdagingen als het gaat om de personele bezetting.

vakantiekrachten-inzetten

 

Werken met vakantiekrachten

Werken met vakantiekrachten is de ideale oplossing om je vaste medewerkers te vervangen of om extra drukke periodes in bijvoorbeeld de horeca of recreatie door te komen. Het inwerken en aansturen van deze tijdelijke collega’s is vaak al een uitdaging op zich. Toch geeft dit ook weer een andere, interessante dynamiek binnen je organisatie. Ga jij voor het eerst personeel aannemen? Download dan onze gratis checklist.

Gratis checklist personeel aannemen
personeelsoplossing-vakantiekrachten

 

Personeelsoplossing voor deze krachten

De zomerperiode kan een heel hectische periode voor je zijn. Extra werkzaamheden zoals het opmaken van arbeidscontracten en de administratie omtrent het uitbetalen van je (tijdelijke) medewerkers wel het laatste waar je op zit te wachten. Payrolling is daarom een prima oplossing, vinden wij. Wij nemen alle administratieve rompslomp voor je uit handen zodat jij je bezig kunt houden met het reilen en zeilen op de werkvloer. Hierdoor kun je misschien zelfs wel genieten van je eigen vakantie!

Weet jij wat dé redenen zijn om jouw vakantiekrachten via ons aan te nemen?

  • Gemak: wij verkopen gewoon gemak! Op administratief gebied hoef je je nergens druk over te maken. Wij weten precies waar we mee bezig zijn en jij hebt er een extra kracht bij.
  • Focus: de vakantieperiode kan een heel drukke en hectische periode zijn. Juist in deze periode wil je de focus houden op waar je goed in bent en niet bezig zijn met allerlei randzaken. Een samenwerking Mettom zorgt ervoor dat je de juiste en noodzakelijke focus kunt behouden.
  • Tevreden medewerkers: ook al zijn de vakantiekrachten misschien tijdelijke medewerkers, toch is het heel belangrijk om ook deze medewerkers tevreden te houden. Wij hebben alles tot in de puntjes geregeld. Hierdoor willen jouw vakantiekrachten volgend jaar misschien wel weer terugkomen!
Bereken jouw tarief