Blogs.

VGI Websites & Zo groeit samen Mettom

De zaken gaan goed. Heel goed. Je hebt het gevoel dat je iemand zult moeten aannemen. Om zo de drukte te ondervangen en je bedrijf te laten groeien. De juiste keuze, dat weet je zelf ook wel. Toch brengt zo’n beslissing ook onzekerheid met zich mee. Want wat komt er allemaal kijken bij het aannemen van personeel?

Olaf – VGI Websites & Zo – stond vorig jaar voor dezelfde keuze. Samen Mettom zette hij zijn eerste stappen in de wereld van personeel. Inmiddels staan ook stap 2 én stap 3 in de steigers.

olaf-vgi-eerste-medewerker

 

Een spannend idee, zo’n eerste medewerker

Personeel aannemen is altijd spannend. Er komt dan ook van alles bij kijken. Wat dacht je van al die wetten en regels waarmee je rekening moet houden? Ook Olaf herkent zich hierin: “Mijn bedrijf liep als een trein, maar ook privé stond ik niet stil. Het was tijd om de stap te nemen. Spannend! Tijd om alles uit te zoeken? Had ik nauwelijks. De keuze voor Mettom was dan ook snel gemaakt.”

Groeien doe je samen Mettom

Mettom legde het hele proces rondom het aannemen van personeel bloot. Dat allemaal zelf regelen? Olaf niet gezien. Hij geeft bepaalde delen van het proces graag uit handen aan de experts.

“Mettom en VGI sluiten goed op elkaar aan. We hebben dezelfde normen en waarden, en zelfs een vergelijkbare cultuur. Dat voelde meteen goed. Samen groeien? Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Die spanning rondom het aannemen van een nieuwe medewerker is verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik weet dat alles aan de achterkant goed geregeld is. Dat geeft rust. Mettom ziet mij dus zeker terug.”

vgi-websites

Een samenwerking voor de toekomst

De samenwerking tussen VGI Websites & Zo en Mettom is er één voor de lange termijn. Waarom? Heel simpel: met slechts één factuur per maand is alles geregeld. Maar wacht… Er is meer! Mettom…

  • dient als sparringpartner met het juiste advies op het juiste moment;
  • geeft rust en ruimte om te groeien met het bedrijf;
  • geeft het vertrouwen om in de toekomst die volgende stappen te zetten.

VGI Websites & Zo, maakt websites enzo

VGI Websites & Zo maakt websites, webshops en alles wat daartussenin zit. Ze werken voor uiteenlopende branches en zorgen ervoor dat een klant er goed op staat. Met z’n website, dan. Eigenaar Olaf van Gastel kun je kennen van zijn podcast ‘Ondernemersgelul’ waarin hij samen met andere ondernemers lult over het ondernemerschap.