Blogs.

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Nicole van Bedrijfsmaatschappelijk Werk Eindhoven wordt al een lange tijd ontzorgd door Mettom in haar personeelszaken. BMWE zorgt ervoor dat mensen beter in balans worden gebracht, zowel op het werk als thuis. Zij geloven in maatwerk en duurzame oplossingen voor werkgever en medewerker, want daar wordt iedereen beter van. Met behulp van coaching, maatschappelijk werk, trainingen, haptonomie en nog veel meer, zorgen zij ervoor dat balans gecreëerd wordt. Dit is al een hele dagtaak op zich. Daarom is Nicole al jaren klant bij Mettom, dat geeft meer tijd voor goed ondernemen!

Klantcase BMWE

 

Goed werkgeverschap voor mijn medewerkers

Nicole is met haar onderneming met van alles en nog wat bezig. Ze wil zich daarnaast wel blijven focussen op goed werkgeverschap voor haar medewerkers, maar met zo’n drukke agenda is het lastig om hier voldoende mee bezig te zijn. “Ik ben met veel zaken rondom mijn bedrijf bezig, dag in dag uit. Ik vind het daarbij wel erg belangrijk dat ik een goede werkgever ben voor mijn medewerkers, maar de personeelszaken die hierbij komen kijken vind ik ingewikkeld en het kost heel veel extra tijd. Door Mettom kan ik deze personeelszaken uitbesteden, zijn mijn medewerkers happy en heb ik meer tijd voor mijn business”, aldus Nicole.

E-book ontdek alles over payrolling

 

Een professioneel team dat mij volledig ontzorgt

De samenwerking tussen BMWE en Mettom verloopt erg goed, daarom zetten we deze inmiddels ook al jaren voort. Nicole zelf zegt het volgende over de afgelopen jaren: “Waarom wij samenwerken met Mettom? Omdat ik echt wel durf te zeggen dat zij professionele toppers zijn die mij volledige ontzorging bieden. Ik merkte ook dat zij voor hun eigen medewerkers alles goed geregeld hebben, wat ons natuurlijk nóg meer vertrouwen gaf destijds. De korte lijntjes, snelle reacties en goed advies bij verschillende soorten vraagstukken zijn voor mij echt goud waard. Het voelt echt als een betrouwbare sparringpartner die achter mij als ondernemer staat in lastige situaties”.

Het resultaat: een vlekkeloze samenwerking

De samenwerking met BMWE bewijst dat onze payrolldienstverlening duurzaam en betrouwbaar is.

  • Mettom is een professionele partner waar je altijd op terug kunt vallen.
  • Geen zorgen meer om personeelszaken.
  • Personeelszaken altijd binnen handbereik door de korte lijntjes en snelle reacties.
  • Een vast aanspreekpunt dat snel en goed adviseert en achter jou als ondernemer staat.
Klantcase BMWE

 

Bedrijfsmaatschappelijk Werk Eindhoven

BMWE bevindt zich niet geheel verrassend in het mooie Brabant, Eindhoven. Je kunt bij ze terecht om te zorgen voor een goede balans tussen mens en organisatie. Dit doen ze met multidisciplinaire trajecten vanuit een holistische mensvisie. Hierdoor kunnen ze dieper kijken en daarmee oplossingen bieden. Benieuwd wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Check de website hier.