Blogs.

Klantverhaal: hoe SpiceUpBiz samen Mettom invulling geeft aan het werkgeverschap

SpiceUpBiz groeide de afgelopen jaren door en dat is natuurlijk goed nieuws. Groei betekent echter vaak dat je als ondernemer ook medewerkers gaat aannemen. Ingrid, oprichter van SpiceUpBiz, liep tegen verschillende dingen aan als het ging om werkgeverschap. Voor de inrichting van het werkgeverschap koos ze daarom voor een samenwerking Mettom!

spiceupbiz-sparren-over-werkgeverschap-mettom

 

Sparren over werkgeverschap kan altijd Mettom!

Als groeiende ondernemer heb je veel ballen hoog te houden. Het werkgeverschap komt er dan ook nog eens bij. Ingrid, oprichter van SpiceUpBiz, zocht een sparringpartner voor een professionele invulling van het werkgeverschap: “Als ondernemer wil ik vooral bezig zijn met waar ik goed in ben. Ik vind het heel belangrijk om een goede werkgever te zijn voor mijn personeel. Toch word ik niet warm van alles wat komt kijken bij werkgeverschap. In Mettom heb ik twee jaar geleden een fijne samenwerkingspartner gevonden. Mettom is voor mij écht een externe HR-afdeling. Ik ervaar geen rompslomp meer, maar kan altijd sparren over onze personeelszaken met mijn vaste payrolladviseur.”

Bij Mettom heeft Ingrid het volgende gevonden:

  • Een HR-sparringpartner voor haar als ondernemer
  • Een externe HR-afdeling voor haar complete bedrijf
  • Een professionele partij die de rompslomp omtrent werkgeverschap overneemt
administratie-werkgeverschap-perfect-geregeld

 

Ook administratie rondom werkgeverschap perfect geregeld

Ingrid zorgt voor haar personeelszaken niet enkel een sparringpartner, maar ook een partij die de administratie rondom het werkgeverschap perfect zou regelen. Mettom is voor Ingrid en haar mooie bedrijf SpiceUpBiz een perfecte partner: “Aan Mettom heb ik niet alleen een sparringpartner voor HR gevonden. Ook de administratie rondom mijn personeel is gewoon goed geregeld. Ik hoef zelf niet meer bezig te zijn met de rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap. Die rompslomp leg ik makkelijk en snel bij de HR experts van Mettom neer. En die weten precies hoe het werkt!”

spiceupbiz-groeien-als-ondernemer

 

SpiceUpBiz: groeien als ondernemer én een boek schrijven

SpiceUpBiz is een strategisch salesbureau met een eigen mening. Recht door zee, pragmatisch en hands-on: dit zijn termen die de ondernemende club perfect omschrijven! SpiceUpBiz weet wat de klant écht nodig heeft. En dat zijn vaak praktische tools die een winstgevende samenwerking met meetbare prestaties opleveren.

Ingrid heeft het de laatste tijd, naast het ondernemen, ook druk gehad met het schrijven van een boek: Proactief verkopen met peper in je reet. Daarnaast wil ze in de nabije toekomst salestrainingen gaan organiseren voor ambitieuze ondernemers. Iets voor jou? Houd SpiceUpBiz in de gaten via hun website of LinkedIn!