Blogs.

Payroll dienstverlening: dé perfecte oplossing voor Mase!

Het kiezen voor een payroll dienstverlening: voor veel ondernemers is de samenwerking met een payrollbureau een echte verademing. Door je personeelszaken aan de kant te zetten, kun jij je focussen op succes. Ook Caroline van Mase koos bij de opening van haar winkel in Eindhoven voor een partnership Mettom. Hoe onze payroll dienstverlening bevalt lees je in deze blog!

payroll-dienstverlening-samenwerking-mase

 

Kiezen voor een payroll dienstverlening is kiezen voor succes

Toen Caroline Jegerings haar winkel opende in het centrum van Eindhoven, waren personeelszaken iets waar ze helemaal geen zin in had. “Ik wilde iemand aannemen, maar ik heb zelf geen verstand van personeelszaken. Ik wilde de volle focus op het succesvol maken van mijn winkel. Alle extra administratie die komt kijken bij het aannemen van personeel was me gewoon te veel!”, aldus Caroline.

“Ik kreeg eerlijk gezegd al hoofdpijn als ik dacht aan de wet- en regelgeving die komt kijken bij personeel. Volgens mij wijzigt die vaak en ik zag het niet zitten om hiermee bezig te zijn. De hele juridische kant van het werkgeverschap is niks voor mij. Het pensioen en cao-verplichtingen zijn daarnaast dingen die ik liever uitbesteed. Ik vind het super leuk om personeel te hebben maar dan wel zonder zorgen.”

Payoll dienstverlening = een HR-collega op afstand

Mettom is met haar payroll dienstverlening voor Caroline een HR-collega op afstand: “Ik kan al mijn vraagstukken omtrent mijn personeel bij Mettom neerleggen. Ik hoef geen tijd meer op te offeren voor mijn personeelszaken. Dat voelt heel goed. Mettom voelt als een HR-collega op afstand. Als ik vragen stel, krijg ik altijd snel een goed en duidelijk antwoord. Alles aan de achterkant is voor mijn personeel gewoonweg goed geregeld.”

Al mijn vraagstukken omtrent personeel kan ik bij Mettom, mijn ‘HR-collega op afstand’, neerleggen. Dat voelt heel goed!

Caroline Jegerings, eigenaar van Mase

 

Het resultaat: focus op wat er écht toe doet door payroll dienstverlening

Doordat Mettom met haar payroll dienstverlening voor Caroline voelt als een HR-collega op afstand, kan zij zich helemaal focussen op het succes van Mase. “Mettom is laagdrempelig en heeft korte lijntjes. Alles wordt snel opgepakt zodat ik bezig kan zijn met Mase.”

De samenwerking met Mettom heeft voor Mase voor het volgende gezorgd:

  • HR-vraagbaak waar Caroline altijd terecht kan met vragen
  • Uitbesteden van juridische casussen omtrent personeel
  • Focus op core  business

“Als ik vragen heb over mijn personeelszaken, kan ik mijn payrolladviseur Britt altijd bellen, appen of mailen. Of het nu gaat om vragen over de cao, het salaris van mijn medewerker of juridische casussen: al mijn onzekerheden worden snel weggenomen door de kennis en kunde van Mettom!”

Over Mase

Mase is dé baby- en kinderkledingwinkel van Eindhoven. Sinds 2019 bestiert Caroline deze mooie zaak en in 2021 is zij – mede door het grote succes – zelfs verhuisd naar een groter en opvallender pand aan de Kleine Berg. Caroline heeft als doel elke baby en ieder kind super fashionable haar winkel uit te laten lopen. En als je haar winkel ziet dan weet je meteen dat dat altijd lukt! Wil je weten met welke kleding jouw kind de deur uit kan lopen? Check de website van Mase hier!