Blogs.

Personeel aannemen: Yooker doet het samen Mettom!

Personeel aannemen: in een tijd waarin je als bedrijf groeit is het fijn om je personeelsbestand uit te breiden met jonge talenten. Yooker is zo’n bedrijf. Eric en Sander, eigenaren van Yooker, zien de laatste jaren het bedrijf uitgroeien tot een allround webdesign bureau. Personeel aannemen lijkt misschien makkelijk als je toch al lekker groeit. Toch kozen ze uiteindelijk voor een samenwerking Mettom om mensen aan te nemen. En volgens hen is personeel aannemen samen Mettom toch een stukje makkelijker!

personeel-aannemen-mettom-zorgt-voor-focus

 

Personeel aannemen samen Mettom zorgt voor focus

Yooker groeit de afgelopen jaren lekker door. Zo lekker, dat eigenaar Eric eigenlijk geen tijd meer had om ook nog de personeelszaken te regelen: “Ons bedrijf groeit hard. Bij die groei horen natuurlijk extra medewerkers maar dat brengt ook meer werk met zich mee. Het is fijn om als ondernemer ontlast te worden als het gaat om personeelszaken. Doordat Mettom veel zaken van ons overneemt rondom personeel aannemen, kunnen wij onze focus weer volledig leggen op de groei van ons bedrijf.”

Eerste kennismaking Mettom, personeel aannemen wordt een feestje!

Voor Yooker is het belangrijk om samen te werken met partners voor de lange termijn. Voor Eric is Mettom zo’n partij. “Bij de eerste kennismaking met Mettom voelde ik meteen een goede klik. Het klinkt misschien gek, maar ik voelde me ‘thuis’ bij de mensen van Mettom. De payrolladviseur van Mettom legde alles perfect uit waardoor ik meteen het gevoel had dat het met mijn personeel helemaal goed zou komen bij Mettom. Personeel aannemen samen met Mettom is écht makkelijker.”

Bij de eerste kennismaking met Mettom voelde ik meteen een goede klik. Ik voelde me thuis bij de mensen van Mettom!

Eric Wils, eigenaar van Yooker
yooker-en-mettom-personeel-aannemen

 

Yooker, groeiend marketingbureau met passie voor webdesign en online marketing

Samen online groeien is het motto van Yooker. En groeien, dat doet het bedrijf op dit moment volop! Yooker bouwt onder andere websites voor klanten. Daarnaast zorgen de mensen van Yooker, samen met de klant, dat deze meer omzet haalt uit de website. Het bevlogen team van Yooker is altijd op de hoogte van de laatste trends op online gebied. Ook ziet Eric het bedrijf graag groeien met talentvolle jonge mensen. Beginnen als stagiair en uitgroeien tot vaste kracht: bij Yooker maakt niet alleen het bedrijf een groei door, ook laten ze hun medewerkers groeien. En daar draagt Mettom graag een steentje aan bij!