Blogs.

Personeelsadministratie uitbesteden? SalesFreaks samen Mettom!

Personeelsadministratie uitbesteden of zelf doen? Het is een vraagstuk waar veel groeiende ondernemers mee zitten. Ook Mario van Lemmen van SalesFreaks liep hier tegenaan. Uiteindelijk koos hij voor een samenwerking Mettom. Een samenwerking die nu al twee jaar succesvol verloopt!

mario-kiest-voor-personeelsadministratie-uitbesteden

 

Personeelsadministratie uitbesteden voor focus

SalesFreaks legt het liefst de focus op haar core business. En daar valt de personeelsadministratie niet onder. Mario zegt hier zelf het volgende over: “Bij SalesFreaks zijn we vooral bezig met het vinden, binden en opleiden van de juiste professionals. Alle backoffice gerelateerde zaken leidden ons af. Hierdoor hadden we minder focus en waren we minder met het resultaat bezig. Dit zou natuurlijk wel gewoon moeten!

Om die focus weer te krijgen hebben we gekozen voor personeelsadministratie uitbesteden. Omdat de personeelsadministratie wel een heel belangrijk onderdeel is van het werkgeverschap gingen we op zoek naar een deskundige backoffice partner. Een partij waar we op konden en kunnen bouwen. Mettom is voor ons zo’n partij.”

De oplossing van Mettom: personeelsadministratie uitbesteden aan een professionele partij

“Bij de eerste presentatie die wij kregen van Mettom waren we eigenlijk al overtuigd: een goed en duidelijk verhaal dat past bij onze organisatie. Mettom is een deskundige en betrouwbare backoffice partner. Wij hebben onze personeelsadministratie uitbesteed aan een professionele partij. De mensen van Mettom hebben veel kennis over HR en denken graag met ons mee over onze personeelszaken. Daarnaast worden we altijd snel geholpen als we vragen hebben. We kunnen snel schakelen met Mettom. Vanuit SalesFreaks is Mettom highly recommended!”

Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken!

Mario van Lemmen, oprichter van SalesFreaks

Het resultaat: focus en een perfecte sparringpartner

“Mettom zorgt voor ons voor focus. Omdat wij zelf niet meer bezig hoeven te zijn met de personeelsadministratie kunnen wij doen waar we goed in zijn. En dat werkt heel fijn. Ook zijn de mensen van Mettom echte sparringpartners voor ons!”

De samenwerking met Mettom heeft voor SalesFreaks voor het volgende gezorgd:

  • Focus
  • Goede voorwaarden voor een langdurige samenwerking
  • Sparringpartner op HR-gebied

 

SalesFreaks en Mettom: allebei blij!

“Mettom is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken. En dat is meer dan je misschien zou denken! Wij kunnen met een gerust hart onze personeelsadministratie bij Mettom ‘parkeren’ en kunnen zelf doen waar we goed in zijn! Wij blij, Mettom blij!”

Wil jij ook blij worden van je personeelszaken? Plan een vrijblijvende belafspraak met één van onze payrolladviseurs!Over SalesFreaks

SalesFreaks is gespecialiseerd in het bieden van uitdagende banen voor jonge, ambitieuze sales mensen. SalesFreaks gooit salesmensen niet in het diepe, maar maakt er gezamenlijk een leuke en succesvolle leerschool van. Check hier de website van Salesfreaks.