Blogs.

Brandness zet een stapje extra met de payroll specialisten van Mettom

Een samenwerking met de payroll specialisten van Mettom: Erwin van Brandness zag die combinatie wel zitten. Brandness is een snelgroeiend marketingbureau in Rijen. Erwin staat aan het roer van de groeiende onderneming en wilde het beste voor zijn personeel. Om de beste werkgever te worden koos hij voor de payroll specialisten van Mettom. Samen groeien Brandess en Mettom lekker door!

Word de beste werkgever Mettom
Bereken jouw tarief
erwin-samen-met-payroll-specialisten-mettom

 

Een samenwerking met payroll specialisten: het beste voor Brandness

Erwin zag zijn onderneming groeien met steeds meer klanten. Deze situatie zorgde ervoor dat hij er steeds meer over nadacht om zijn personeel uit te besteden aan payroll specialisten. Zelf zegt hij hier het volgende over: “Door de drukte binnen mijn bedrijf leek het mij een goed idee om een samenwerking aan te gaan met een payrollbedrijf. Bij personeel komt veel kijken en ik wilde de samenwerking aangaan met een partner die mee kon groeien met mijn bedrijf. Uiteindelijk werd dat een samenwerking met de payroll specialisten van Mettom.”

Een stapje extra samen met de payroll specialisten van Mettom

Hoewel Erwin begon met één medewerker op de loonlijst, ziet hij zijn bedrijf snel groeien naar meerdere medewerkers. En dat groeien doet hij samen met de payroll specialisten van Mettom. Samen Mettom is Erwin de beste werkgever voor zijn personeel. “Ik wil mijn mensen een goed contract aanbieden met goede arbeidsvoorwaarden. Een pensioen bijvoorbeeld. Het voordeel van een samenwerking met Mettom is dat ik hier zelf niet over na hoef te denken. Alles is standaard goed geregeld. Voor mij is het heel belangrijk dat ik een extra stapje zet voor mijn personeel. Samen met Mettom lukt dit nu al een paar jaar en dat voelt goed!”

Bij Mettom is alles standaard goed geregeld. Ik zet samen met Mettom een extra stapje voor mijn personeel!

Erwin van Hulten – directeur Brandness
payroll-specialisten-mettom-en-brandness

 

Mettom is een toegankelijke partner om mee te groeien

“Vanaf het eerste moment verliep de communicatie met Mettom vlot. Het was al snel duidelijk dat Mettom een complete dienstverlening biedt als het gaat om personeelszaken. Ik vind het vooral handig dat er een verlofregistratiesysteem is dat het verlof automatisch bijhoudt en dat ik doelstellingsgesprekken kan loggen in het portaal. Door Mettom kan ik die goede werkgever zijn die ik wil zijn. Het pensioen is goed geregeld, ik krijg juridische ondersteuning én ik kan gebruikmaken van PPA-assessments bij het aannemen van nieuwe mensen. Allemaal zaken waarmee ik echt ontzorgd word.”, aldus Erwin.

Download het e-book over payrolling
brandness-oplossing-mettom

Het resultaat: een duurzame samenwerking samen met goede payroll specialisten

Mettom werkt het liefst samen met ambitieuze ondernemers die, net als wij, lekker willen doorgroeien. Brandness is er daar zeker één van! Onze samenwerking heeft geresulteerd in een duurzame samenwerking waarbij we Erwin vooral hebben geholpen met het volgende:

  • Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket voor het personeel
  • Een compleet portaal voor personeelszaken
  • Juridische ondersteuning van een kundig team
  • PPA-assessments bij het aannemen van nieuwe mensen
Check alle voordelen
logo-brandness

Brandness: online marketingbureau waar meetbaar resultaat telt

Brandness is een full service online marketingbureau uit Rijen. Het team van Brandness weet hoe je online marketing succesvol kunt inzetten om online succes te realiseren. Brandness is een online sparringpartner gespecialiseerd in alles wat met online marketing te maken heeft. Het team bestaat uit jonge mensen die daadkrachtig werk leveren! Meer weten? Check hun website hier.