Blogs.

Hoe personeel aannemen zzp ondernemers helpt succesvol te ondernemen

Wist je dat personeel aannemen zzp ondernemers helpt om succesvoller te worden? Werken als zzp ondernemer voelt misschien zorgeloos: je werkt alleen en hoeft met niemand anders dan jouw klanten rekening te houden. Toch betekent dit in veel gevallen ook dat je als zzp ondernemer minder snel groeit als bedrijf. Wil jij succesvol groeien met jouw bedrijf? Overweeg dan om personeel aan te nemen!

Checklist personeel aannemen [gratis download]
 
Bespreek met ons de mogelijkheden

 

personeel-aannemen-zzp-waarom-doen

 

Verschillende redenen waarom personeel aannemen zzp ondernemers helpt

Uiteraard zijn er veel redenen te bedenken waarom personeel aannemen zzp ondernemers zou moeten helpen bij het succes van hun organisatie. Denk alleen al aan het feit dat in teamvorm alles gewoon veel leuker is! En als je meer plezier hebt in je werk, zul je zien dat je meer succes hebt en dat je omzet toeneemt. Wij geven je hieronder 3 belangrijke redenen waarom personeel aannemen zzp ondernemers helpt om succesvoller te worden met hun onderneming!

1. Werk en privé is uit balans

Sta jij minder vaak op het voetbalveld dan je zou willen? Haak je vaker af als jouw vriendengroep in het weekend de kroeg in duikt? Of merk je dat jouw gezin niet meer helemaal op nummer 1 staat? Mogelijk is jouw werk-privé-balans niet helemaal op orde. Hierdoor ben je er niet helemaal bij thuis, maar waarschijnlijk ook niet in jouw onderneming. Je presteert dus minder goed als je uit balans bent. Is dit gevoel op jou van toepassing? Wellicht is het aannemen van een eerste personeelslid dan een goed idee! Op deze manier krijg je weer balans in je leven en presteer je beter binnen je onderneming. Win-win!

zzp-personeel-aannemen-blije-klanten

 

2. Blijere klanten door het aannemen van personeel

Wellicht heb jij teveel op je bordje waardoor je soms ‘nee’ moet verkopen aan nieuwe klanten. Of loop jij soms de kantjes er van af bij je bestaande klanten omdat je zoveel te doen hebt? Tijdsgebrek is een belangrijke motivator om personeel aan te nemen als zzp’er. Als je dit doet kun je vaker ‘ja’ verkopen. Daarnaast kun jij je, samen met je medewerker, focussen op de core business zodat jouw klanten blijer worden van jou en je team. Blijere klanten en meer klanten betekenen meer omzet voor jouw bedrijf dus zet die vacature maar uit!

3. Samen krijg je meer werk gedaan

Als jij het als succesvolle zzp’er steeds drukker krijgt, merk je dat je niet meer uren in de week hebt zitten om alles gedaan te krijgen. Samen met een medewerker krijg je meer werk gedaan. In het begin moet je jouw medewerker nog inwerken maar na deze periode halen jullie het beste in elkaar naar boven en samen zorgen jullie hierdoor voor meer klanten.

Personeel aannemen zzp iets voor jou? Download onze checklist!

Denk jij dat personeel aannemen jou als zzp’er verder kan helpen met je onderneming? Wij zijn ervan overtuigd dat het aannemen van personeel bijdraagt aan een succesvolle onderneming. Wil jij weten wat je allemaal moet doen als je jouw eerste medewerker gaat aannemen?

Download de gratis checklist
 
Check jouw kostenplaatje