Blogs.

Personeelszaken uitbesteden: hoe Capital Advertising dit ervaart!

personeelszaken-uitbesteden-capital-mettom

 

Personeelszaken uitbesteden en een échte ondernemer zijn: gaat dat samen?

Met een groeiend team liep eigenaar Marc Kiemeney er tegenaan dat hij steeds meer bezig was met zijn personeelszaken dan met het échte ondernemen. Marc zegt hier zelf het volgende over: “Groeien met je bedrijf is super. Meer klanten en grotere opdrachten zorgden ervoor dat ik meer mensen wilde aannemen. Ik had er alleen niet meteen rekening mee gehouden dat personeel zoveel tijd kost. Ik ben een echte ondernemer, en door de personeelszaken waar ik me mee bezig moest houden was ik op een gegeven moment te veel bezig met de administratie en rompslomp omtrent de medewerkers. Hier moest écht iets veranderen. Personeelszaken uitbesteden was mogelijk iets voor mij!”

De oplossing van Mettom: geen zorgen door personeelszaken uitbesteden

“Ik was er al snel uit dat ik een partner nodig had voor mijn personeelszaken. En het liefst dan een samenwerkingspartner die mij alles uit handen zou nemen als het ging om mijn personeel. Aan Mettom kan ik alles wat te maken heeft met werkgeverschap uit handen geven door alle personeelszaken uit te besteden. Ik heb hier zelf geen zorgen meer over. Erg fijn! Daarnaast heb ik aan Mettom een échte sparringpartner voor bijvoorbeeld juridische vraagstukken omtrent personeel. Het is een laagdrempelig bedrijf dat ik makkelijk kan bellen. Alles wordt snel geregeld! Personeelszaken uitbesteden aan Mettom doe ik met een gerust hart omdat ik weet dat ik samenwerk met een professionele partij. En ik vind dat mijn medewerkers dat verdienen!”

“Mettom is een professionele partij om mee samen te werken. Ik durf aan Mettom mijn personeelszaken uit te besteden. Zo heb ik zelf meer tijd over voor het échte ondernemen!”

Marc Kiemeney, eigenaar Capital Advertising

Het resultaat: totale ontzorging door Mettom

De samenwerking tussen Capital Advertising en Mettom zorgde voor het volgende resultaat. En daar kunnen wij natuurlijk alleen maar trots op zijn!

  • Geen zorgen meer om personeelszaken
  • Een échte sparringpartner over juridische vraagstukken
  • Medewerkers hebben een professionele HR-afdeling tot hun beschikking
samenwerken-in-crisistijd

 

Samenwerking Mettom in crisistijd

“Toen het coronavirus toesloeg in Nederland was ik wel een beetje bang, want: wat zou dit betekenen voor mijn bedrijf, mijn medewerkers en natuurlijk ook mezelf? Met alle drie zit het tot nu toe goed! Ik ben erg blij met de manier waarop Mettom deze crisis heeft aangevlogen. Omdat de medewerkers van Capital Advertising via Mettom worden, verloond kom ik zelf niet in aanmerking voor de NOW-regeling. Dankzij Mettom heb ik wel de compensatie gekregen waar ik recht op heb. Zij hebben een eigen ‘Mettom de Crisis door Regeling’ gemaakt die mij ook in deze tijd helpt. Ik durf best te zeggen dat Mettom zelfs een stapje extra zet ten opzichte van de overheid. Daar mogen ze bij Mettom best trots op zijn, vind ik.”

capital-advertising

Capital Advertising, reclamebureau in ‘s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een reclamebureau dat écht weet te verrassen met spraakmakende campagnes en onderscheidend werk? Dan ben je bij Capital Advertising in ’s-Hertogenbosch zeker aan het juiste adres. Het bureau staat voor samenwerken met een klik (en dat voelen we bij Mettom ook zo als het gaat om deze mooie samenwerking). Capital Advertising steekt daar, met een team van 20 vaste professionals, veel tijd en energie in. Het reclamebureau heeft een grote liefde voor het vak en dat zie je in al het werk dat dit mooie team oplevert! Van Heineken tot Jumbo Visma… Capital Advertising heeft een brede én tevreden klantenkring waar het team zich voor de volle 100% voor inzet.

Meer weten over Capital Advertising?

Breng dan snel een bezoek aan hun website. Het hoofdkantoor van Capital Advertising zit in ’s-Hertogenbosch maar tegenwoordig zijn ze ook groots (met een zachte G) te vinden in onze ‘capital’ Amsterdam! En als je ze daar treft, krijg je nog steeds een Bossche Bol!