Mettom koppelt met L1NDA

Plannen en verlonen zijn twee totaal verschillende disciplines. Bij Mettom zagen we bij onze klanten wel dat er behoefte was aan een goed planningssysteem. Uiteraard willen we onze klanten daarin ondersteunen, maar ons eigen systeem leent zich niet voor het maken van planningen. Met de koppeling tussen Mettom en L1NDA zorgen we voor 2 systemen die uitstekend communiceren. Onze klanten krijgen de kans om tegen een gereduceerd tarief hun planning op een professionele manier te regelen. En dat creëert overzicht en bespaart tijd en geld.

Over-ons.png

  Voordelen van de koppeling tussen Mettom en L1NDA

  Dankzij de naadloze integratie tussen L1NDA en Mettom gaan verloning en planning nu hand in hand. Onze samenwerking biedt verschillende voordelen voor jou als klant bij Mettom en L1NDA.

  1. Gegevensinvoer op één plek

  Wanneer onze klant een medewerker registreert in het Mettom Portaal, worden deze gegevens automatisch gesynchroniseerd met L1NDA.

  2. Automatische verloning

  Als onze klant een planning goedkeurt, vormt dit automatisch de input voor de verloning van de medewerker. Dit scheelt veel werk én minimaliseert de foutkans.

  3. Kleine investering

  Mettom en L1NDA hebben de koppeling al gemaakt, dat betekent dat onze klant slechts een kleine investering hoeft te doen. Daarnaast krijgen klanten van Mettom een korting per geplande medewerker.

  L1NDA-Mettom-afbeelding

  Eerst zien dan geloven? Plan hieronder een online demo. 

  Over L1NDA

  Het platform van L1NDA zorgt ervoor dat ondernemers moeiteloos hun personeelsplanning rond krijgen. L1NDA faciliteert overzichtelijke roosters, zorgt voor een tijdsbesparing én voor meer omzet doordat medewerkers op een strategische manier worden ingezet. L1NDA helpt om personeelsplanningen zo flexibel en overzichtelijk mogelijk op te stellen. En dat zorgt voor inzicht, overzicht, tijd en uiteindelijk omzet!

  "Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
  "Een professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
  "Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken."
  "Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!"
  "Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
  "Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringpartner."

  Kunnen wij jou ontzorgen met onze payrolldienstverlening?

  Plan meteen een afspraak in de agenda's van onze payrolladviseurs.

  Plan een vrijblijvend adviesgesprek Ik wil een voorstel op maat
  Kitty uitgesneden met dienblad
  Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang
  Verrijt Fire & Safety Trainingscenter

  Van een eigen verloning naar Mettom: een naadloze overgang

  Jul 10, 2024 10:23:59 AM
  Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?
  Sollicitatiegesprek voorbereiden

  Sollicitatiegesprek voorbereiden als werkgever: hoe zorg je voor een soepel gesprek?

  Jul 8, 2024 11:37:37 AM
  BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
  Klantcase BMWE

  BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

  Jun 10, 2024 11:57:00 AM