Blogs.

Bedrijf laten groeien: hoe Mettom ondernemers helpt!

Als ambitieuze ondernemer ben jij bezig met wat je leuk vindt. Jij kunt bezig zijn met je passie, daar word je vrolijk van. Daarnaast wil je natuurlijk jouw bedrijf laten groeien. En dat kan je misschien niet alleen. Mettom draagt bij aan bedrijfsgroei. Bij Mettom zijn we ondernemers en we helpen ondernemers. Wij weten daarom als geen ander hoe we ondernemers het beste kunnen helpen met hun groei!

Mogen we jou helpen met groeien?

Check ons e-book
 
Of plan een belafspraak
 
bedrijf-laten-groeien-core-business

 

Jouw core business en je bedrijf laten groeien

Als je jouw bedrijf wilt laten groeien is het heel belangrijk om je vooral bezig te houden met je core business. Dat waar jij het beste in bent. Bij het ondernemerschap komt echter een hoop kijken. Je weet misschien niet hoe alles werkt. Gelukkig zijn er veel partijen die jou op een laagdrempelige manier kunnen helpen met het ondernemerschap. De Kamer van Koophandel en het platform van Rabobank, Ik ga starten, hebben online heel veel informatie die jou kan helpen met de eerste moeilijke stappen.

Bij Mettom helpen we je om jouw bedrijf te laten groeien met ónze core business. Wij zijn specialist in werkgeverschap. Het lijkt misschien nog ver weg als je net bent begonnen met ondernemen, maar het kan écht snel gaan. Als je je helemaal focust op jouw onderneming kan het namelijk zo zijn dat je sneller aan personeel denkt dan je in eerste instantie zou dromen.

Als jij op het punt staat om personeel aan te nemen komt er echter nog iets bij waar je waarschijnlijk geen verstand van hebt. Werkgeverschap is specialistenwerk. Er komt veel bij kijken dus het loont om te kiezen voor het uitbesteden van deze vage materie. Mettom helpt je graag met jouw bedrijf laten groeien!

Bereken mijn payrolltarief
 
bedrijf-laten-groeien-trainingen

 

Mettom helpt met trainingen en webinars

Bij Mettom weten we wat er speelt bij groeiende ondernemers. En waar je tegenaan loopt als het gaat om werkgeverschap. Daarom hebben we bij Mettom in het verleden verschillende trainingen geboden aan ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Dit noemen we onze groeisessies. Tijdens dit soort sessies is er altijd een expert aanwezig die iets vertelt over zijn of haar specialisme, bijvoorbeeld over leadgeneratie, klantmanagement of netwerken.

Omdat we in de huidige tijd onze groeisessies niet meer door konden laten gaan bij ons mooie kantoor hebben we er nu voor gekozen om iedere maand een webinar te houden. De webinars vinden iedere eerste dinsdag van de maand plaats. We gaan tijdens deze webinars in op op werkgeverschap en wat hier allemaal bij komt kijken. Voor iedere ondernemer die in de toekomst van plan is om personeel aan te nemen is deze webinar een aanrader! Wil jij bij de volgende webinar aanwezig zijn?

Meld je hier aan
 
bedrijf-laten-groeien-whitepaper

 

Bedrijf laten groeien met behulp van whitepapers

Naast de webinars die we maandelijks bieden komen we ook regelmatig met whitepapers en andere hulpmiddelen die jou helpen om je bedrijf te laten groeien. In deze whitepapers hebben we vaak 10 tips die te maken hebben met een onderdeel van het ondernemerschap. En dan hebben we het bijvoorbeeld over whitepapers over pitchen, efficiënter werken en de werving van goed personeel.

Ook delen we regelmatig andere tools en whitepapers die je helpen. Zo hebben we een checklist voor het aannemen van personeel. Ook proberen we je te inspireren met bijvoorbeeld onze whitepaper over topsport en ondernemerschap. Zo helpen we jou de beste te worden!

Bedrijfsgroei en kennisdeling

Wanneer je jouw bedrijf wilt laten groeien ga je waarschijnlijk overal kennis en informatie opslurpen. Ook daarin wil Mettom een partner zijn. Wij delen kennis op drie gebieden: groei, goed werkgeverschap en payrolling. Mettom is specialist op de laatste twee gebieden, maar omdat we een ondernemende groep zijn denken we dat we over bedrijfsgroei ook veel kennis te delen hebben.

Lees onze blogs
 

Mettom is een echte sparringpartner

Hoewel we bij Mettom specialist zijn in het werkgeverschap, zijn we voor veel ondernemers een sparringpartner op alle gebieden van het ondernemerschap. We denken graag mee over de groei van je onderneming. Soms zijn wij niet de beste partner voor jouw bedrijf. Dan verbinden we je graag aan andere samenwerkingspartners. Met een groot netwerk van succesvolle ondernemers kunnen we jou helpen met jouw bedrijfsgroei.

Wil jij een keer kennismaken met één van onze mensen? Plan dan een afspraak!