Plannen en verlonen zijn twee totaal verschillende disciplines. Bij Mettom zagen we bij onze klanten wel dat er behoefte was aan een goed planningssysteem. Uiteraard willen we onze klanten daarin ondersteunen, maar ons eigen systeem leent zich niet voor het maken van planningen. Met de koppeling tussen Mettom en L1NDA zorgen we voor 2 systemen die uitstekend communiceren. Onze klanten krijgen de kans om tegen een gereduceerd tarief hun planning op een professionele manier te regelen. En dat creëert overzicht en bespaart tijd en geld.

Voordelen van de koppeling tussen Mettom en L1NDA

Dankzij de naadloze integratie tussen L1NDA en Mettom gaan verloning en planning nu hand in hand. Onze samenwerking biedt verschillende voordelen voor jou als klant bij Mettom en L1NDA.

1. Gegevensinvoer op één plek

Wanneer onze klant een medewerker registreert in het Mettom Portaal, worden deze gegevens automatisch gesynchroniseerd met L1NDA.

2. Automatische verloning

Als onze klant een planning goedkeurt, vormt dit automatisch de input voor de verloning van de medewerker. Dit scheelt veel werk én minimaliseert de foutkans.

3. Kleine investering

Mettom en L1NDA hebben de koppeling al gemaakt, dat betekent dat onze klant slechts een kleine investering hoeft te doen. Daarnaast krijgen klanten van Mettom een korting per geplande medewerker.

Meer informatie? Laat het ons hieronder weten

Over L1NDA

Het platform van L1NDA zorgt ervoor dat ondernemers moeiteloos hun personeelsplanning rond krijgen. L1NDA faciliteert overzichtelijke roosters, zorgt voor een tijdsbesparing én voor meer omzet doordat medewerkers op een strategische manier worden ingezet. L1NDA helpt om personeelsplanningen zo flexibel en overzichtelijk mogelijk op te stellen. En dat zorgt voor inzicht, overzicht, tijd en uiteindelijk omzet!

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

    9 .4
    9 .4
    Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
    Sluiten