Mettom, de #1 payroller in de zakelijke dienstverlening!

Mettom is de beste payroller in de zakelijke dienstverlening. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in jouw branche, weten wij precies wat jij nodig hebt om de beste werkgever te worden voor jouw personeel! Mettom is werkgeven namelijk zoveel makkelijker!

Ontdek alles over payroll Bereken jouw tarief
Mettom stockfoto-82

Wat doet Mettom, wat is payroll?

Wanneer je de samenwerking aangaat met Mettom krijg je te maken met een payroll constructie. Je gaat dan zelf op zoek naar personeel. Jouw medewerker komt echter juridisch gezien in dienst van Mettom: je personeel ontvangt een arbeidsovereenkomst, salarisbetalingen en secundaire arbeidsvoorwaarden van Mettom. Je medewerker werkt exclusief bij jou en je bepaalt zelf het salaris van je medewerker. Alle administratieve rompslomp die komt kijken bij het werkgeverschap geef je dus uit handen als je samenwerkt Mettom. Samen met het Mettom geef je invulling aan goed werkgeverschap en word je de beste werkgever!

Check alle voordelen

Hoe word je de beste werkgever Mettom?

Payroll betekent voor ons niet alleen dat we de salarisadministratie van je overnemen. Bij ons kun je rekenen op een echte samenwerking voor een vaste prijs. Wij nemen dus het juridisch werkgeverschap van je over maar je werknemer blijft alleen bij jou werkzaam. We zorgen voor arbeidscontracten en salarisstroken die juridisch gezien goed in elkaar zitten, dat het salaris van je medewerkers op tijd wordt overgemaakt, voor een adequate pensioenvoorziening voor je personeel en een deskundige en professionele begeleiding bij ziekte: jij kunt hierdoor de focus houden op waar jij goed in bent! Daarnaast zorgt Mettom voor tevreden medewerkers: we bieden naast de primaire arbeidsvoorwaarden ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, collectiviteitskortingen en een WGA-aanvullingsverzekering. Zo word jij samen Mettom de beste werkgever voor je personeel.

Bereken jouw payroll kosten Check ons e-book
Tevreden_medewerkers

Onze klant GIG is de beste werkgever samen Mettom!

Voor GIG creative film production, één van onze klanten in de zakelijke dienstverlening, is Mettom de beste oplossing voor de personeelszaken. In de laatste jaren is GIG samen Mettom gegroeid tot een groot videoproductiebedrijf met een mooi personeelsbestand. “Ons team staat bij ons voorop en is de drijvende kracht binnen het bedrijf. Daarom is het misschien wel één van de belangrijkste zaken om je HR goed te organiseren als groeiende ondernemer. Mettom is voor ons de HR-collega op afstand en een waakhond die alles in de gaten houdt als het gaat om personeelszaken. Niet alleen voor mij als ondernemer, maar ook voor de werknemer zelf kan Mettom de nodige steun bieden. Zo is alles goed geregeld. En dat met alles onder één dak en met één factuur. Mettom denkt en groeit mee met mijn bedrijf”

vrijblijvend adviesgesprek Lees het hele verhaal
Klantcase_gig

Wij garanderen:

gemak

Gemak

Mettom regelt voor jou alles omtrent het werkgeverschap. Wij zijn specialist in werkgeven en we maken het werkgeverschap minder complex.

Tevreden medewerkers

Tevreden medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij Mettom rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is!

focus

Focus

Mettom zorgt ervoor dat jij de focus kunt houden op je core business. Zo ben je bezig met waar je goed in bent.

Besparing

Kostenbesparing

Door onze payroll dienstverlening op grote schaal weg te zetten en door geautomatiseerde processen kunnen wij kostenbesparingen realiseren voor jou.

"Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
"Een en professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken
Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!
"Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
"Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringspartner."

Heb jij ook behoefte aan makkelijker werkgeven?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Of stuur een bericht
Kitty uitgesneden met dienblad
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten

Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”

Jun 2, 2024 4:57:34 PM
Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving
Werkplezier

Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving

Apr 12, 2024 9:22:52 AM