Collectiviteitskorting zorgverzekeraars

Op deze pagina vind je meer informatie over collectiviteitskortingen waar je als medewerker van Mettom gebruik van kunt maken.  Per 1 januari 2023 is de collectiviteitskorting op de basiszorgverzekering afgeschaft. Op de aanvullende verzekeringen kun je als medewerker van Mettom nog wel gebruikmaken van onze collectiviteitskortingen.

CZ

Op aanvullende verzekeringen van CZ ontvang je een korting van 13%. Op de tandartsverzekering van CZ ontvang je 10% korting. Dit geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.cz.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 3937526 toegang krijgt tot de voordelen.

logo-cz

VGZ

Op aanvullende verzekeringen van VGZ ontvang je een korting van 15%. Er geldt geen collectiviteitskorting op de tandartsverzekering. De korting geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.vgz.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 87711757 toegang krijgt tot de voordelen.

vgz-png

Zilveren Kruis

Op aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis en op de tandartsverzekering ontvang je een korting van 5%. Dit geldt eventueel ook voor je partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.zilverenkruis.nl, waar je door middel van het invoeren van ons collectiviteitsnummer 207070964 toegang krijgt tot de voordelen.

logo-zilveren-kruis-png

OHRA

Op aanvullende verzekeringen en op de tandartsverzekering van OHRA ontvang je een korting van 5%. Let op: er geldt geen korting op de aanvullingen OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk. Deze korting geldt eventueel ook voor jouw partner en kinderen. Aanmelding verloopt via de website www.ohracollectief.nl, waar je door middel van het invoeren van de naam Upiva en vervolgens te kiezen voor tpc Upiva toegang krijgt tot de voordelen.

ohra-logo-png-transparent