Toegang Mettom Portaal

Binnen het Mettom Portaal kun je onder andere verlofaanvragen indienen en (laten) accorderen, salarisstroken inzien en allerlei andere zaken regelen. Hieronder leggen we je alles uit over de toegang tot het Mettom Portaal.

Toegang

Het Mettom Portaal is bereikbaar via https://www.mettomportaal.nl/. Als medewerker of gebruiker namens een opdrachtgever heb je toegang tot het portaal met je eigen e-mailadres. Dit adres moet uiteraard wel bij Mettom bekend zijn en is dan ook veelal het e-mailadres waarop je mails van ons ontvangt en waarop een gebruiker namens de opdrachtgever de factuur of de payrollbijlage ontvangt.

Je ontvangt een e-mail met een activatielink en door op deze link te klikken wordt je precies geïnstrueerd hoe je het activatieproces kunt voltooien.

Wachtwoord

Het wachtwoord kun je eenvoudig instellen of herstellen door te klikken op ‘wachtwoord kwijt’. Wist je dat je ook gebruik kunt maken van Social login op basis van je Microsoft (365) account? Wel zo makkelijk!

Veelgestelde vragen

1. Ik moet mijn account in e-UUR nogmaals koppelen, hoe kan dat?
Als je in e-UUR meerdere profielen hebt, omdat je bijvoorbeeld al wat langer bij Mettom in dienst bent, dan moet je eenmalig je MIP-account koppelen aan dat van e-UUR. Dit doe je eenvoudig door een nieuw wachtwoord (in e-UUR) in te stellen via 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens kun je met dat wachtwoord inloggen en je account koppelen.