Besparen op je payroll kosten doe je Mettom!

Werk jij momenteel samen met een payrollpartner voor je personeelszaken? Een overstap naar Mettom loont! In de laatste 20 offertes waren wij namelijk gemiddeld 12% goedkoper dan onze concurrenten. En dat lijkt misschien weinig, maar dit betekent op jaarbasis soms wel een besparing van duizenden euro’s!

Bereken jouw tarief bij Mettom of plan een adviesgesprek
Mettom stockfoto-53_1

Waarom besparen bij Mettom?

Door onze focus te leggen op bepaalde branches kunnen wij het volgende beloven: wij leverden de beste dienstverlening én realiseren een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van onze concurrenten. Opereer jij in de zakelijke dienstverlening? Dan weten wij zeker dat de dienstverlening van Mettom past als een jas.

 • In de laatste 20 offertes waren wij gemiddeld 12% goedkoper ten opzichte van concurrenten.
 • Voor de zakelijke dienstverlening bieden we bovendien een uitgebreidere dienstverlening.
 • Onze klanten in de zakelijke dienstverlening groeien Mettom naar een compleet personeelsbestand. Samen groeien doe je gewoon Mettom!
Plan een adviesgesprek met Kitty
Handtekening Kitty

Welke voordelen zijn er voor jou als ondernemer?

Een samenwerking Mettom betekent dat je te maken krijgt met veel voordelen. Jouw medewerker komt juridisch gezien bij ons in dienst en wij zorgen voor alles dat aan de achterkant geregeld moet zijn. Voor zowel jou als voor je medewerker is alles perfect geregeld.

 • Mettom neemt het risico en de begeleiding bij verzuim van je over.
 • Wij houden de snel wijzigende wet- en regelgeving rondom personeel bij en zorgen ervoor dat deze juist wordt toegepast.
 • Jouw medewerker krijgt een goede pensioenregeling. Dat betekent dat jij zo’n regeling niet hoeft af te sluiten en hier geen afdrachten voor hoeft te doen.
 • Wij nemen de complete personeels- en salarisadministratie van je over. Dat zorgt voor focus!

…en we realiseren dus een kostenbesparing ten opzichte van andere payrollers! Weten wat het voor jou kost?

Bereken hier jouw besparing

Op welke kosten moet ik rekenen?

Het payroll tarief van Mettom is waarschijnlijk lager dan je denkt. Wij zetten onze dienstverlening op grote schaal weg en profiteren daardoor van schaalvoordelen. Daarnaast hebben wij onze processen verregaand geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij de kosten van payroll laag houden en flinke kostenbesparingen realiseren. Hieronder zie je hoe onze kosten zijn opgebouwd. Wil je weten wat jouw payrollkosten zijn? Ontdek het met onze payroll calculator!

Vraag een voorstel op maat aan
Mettom stockfoto-47

Wat dekt het payroll tarief?

De belangrijkste reden om met een payroll bedrijf zoals Mettom te werken is de ontzorging op het gebied van werkgeverschap. Veel ondernemers zijn met belangrijke zaken bezig om hun bedrijf te laten groeien. Het is dan lastig om je ook nog te focussen op alle randzaken. Daarbij is de gemiddelde ondernemer niet per se specialist in werkgeverschap. Wanneer je jouw medewerker aanneemt via Mettom vallen de volgende zaken onder het payroll tarief.

 • Het opmaken van arbeidsovereenkomsten: weet jij hoe dit werkt? Het is het beste om dit door een specialist te laten doen!
 • Het verzuimrisico: dit risico ligt bij Mettom. Wij zorgen ervoor dat alle stappen die moeten worden gevolgd ook daadwerkelijk gevolgd worden als het gaat om een zieke medewerker.
 • Een pensioenregeling is meteen geregeld.
 • Administratieve taken omtrent het werkgeverschap worden jou uit handen genomen, zoals het aanvragen van een loonheffingennummer en het voeren van een loonadministratie.
 • Juridische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het opmaken van een vaststellingsovereenkomst.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: wij regelen meteen verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden via GoodHabitz.

Heb je ooit berekend wat het kost om dit allemaal zelf te doen? Waarschijnlijk is uitbesteden goedkoper. Payroll tarieven zijn dus vaak lager dan je denkt!

Wil je weten wat de kosten van payroll zijn voor jou? Bereken het met onze payroll calculator

Bekijk ons online magazine

Mettom ben je af van:

Verzuim

Ziekteverzuim

Mettom neemt de verplichtingen en risico’s omtrent ziekte en verzuim van jou over. Zo krijg je niet te maken met hoge verzuimkosten.

Juridisch

Wijzigende Wet- & Regelgeving

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is continu in beweging. Wij zijn altijd op de hoogte van wijzigingen.

Pensioen

Pensioen

Het afsluiten van een pensioenregeling is duur en vooral taaie kost. Mettom zorgt voor de aanmelding van je medewerkers en voor de pensioenafdrachten.

Administratie

Administratie

Mettom neemt het contractbeheer, de personeels- en salarisadministratie en aanmelding bij diverse instanties van je over.

"Door Mettom ben ik goedkoper uit én ben ik af van administratieve ellende. Mettom denkt en groeit mee met mijn organisatie."
"Een en professionele basis voor mijn personeel! Mettom is onze sparringpartner op het gebied van personeelszaken én ondernemerschap. Dat voelt goed!"
Mettom Payrolling is voor ons de ideale partner voor de invulling van het werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken
Payrolling is een totaaloplossing voor mijn personeelszaken, waardoor ik focus kan houden op het groeien van mijn bedrijf. Het team van Mettom staat altijd voor mij klaar!
"Wij zochten een deskundige partner voor personeelszaken en Mettom straalde dat in alles uit. Mettom maakt het 100% waar."
"Top samenwerking met de buren! Mettom denkt mee met de ontwikkeling van mijn bedrijf, het is een echte sparringspartner."

Heb jij ook behoefte aan makkelijker werkgeven?

Neem contact met ons op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek Of stuur een bericht
Kitty uitgesneden met dienblad
BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap
Klantcase BMWE

BMWE zorgt samen Mettom voor balans en goed werkgeverschap

Jun 10, 2024 11:57:00 AM
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”
Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten

Mettom, Fhris en Personato bundelen krachten: “Goed werkgeverschap voor iedereen”

Jun 2, 2024 4:57:34 PM
Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving
Werkplezier

Werkplezier ontraadseld: de sleutel tot een gelukkige werkomgeving

Apr 12, 2024 9:22:52 AM