Payrollbedrijf: waarom ondernemers kiezen voor Mettom - Mettom

5 redenen waarom starters kiezen voor payrollbedrijf Mettom

De keuze voor een payrollbedrijf: het is een lastige. Je besteedt je personeelszaken uit maar dit moet natuurlijk wel goed geregeld zijn bij een professionele partij. Er zijn talloze redenen om personeel aan te nemen. Maar het blijft een lastig vak, dat werkgeven. Steeds meer startende ondernemers die personeel willen aannemen maken de keuze voor Mettom. Mettom is werkgeven zoveel makkelijker, en starters ervaren dit als geen ander!

keuze-maken-voor-payrollbedrijf

Keuze maken voor payrollbedrijf

Wanneer je de samenwerking aangaat met een payrollbedrijf is het heel belangrijk om een payroller te kiezen die je kunt vertrouwen. Je personeel is super belangrijk én risicovol. Daarom wil je een samenwerking met een professioneel en financieel betrouwbaar payroll bedrijf. En zo’n payroller is altijd NEN 4400 gecertificeerd. Dit keurmerk is het bewijs dat het payrollbedrijf betrouwbaar is en haar zaken op orde heeft. Daarnaast is het goed om te kijken of het payrollbedrijf beschikt over een G-rekening. Het geld dat op deze rekening gestort wordt, kan alleen gebruikt worden voor een betaling aan de Belastingdienst. Dit zou jou kunnen beschermen tegen aansprakelijkheidskwesties.

starters-kiezen-voor-payrollbedrijf-mettom

Waarom kiezen starters voor payrollbedrijf Mettom?

Bij Mettom hebben we uiteraard het keurmerk én een G-rekening. Mettom wordt gezien als een betrouwbaar payrollbedrijf. We staan voor onze klanten klaar en laten hen niet zomaar zitten. De voornaamste redenen voor starters om te kiezen voor een samenwerking met payrollbedrijf Mettom zijn de volgende:

 1. Er staat een professioneel team klaar dat helpt met personeelszaken. Zowel voor de opdrachtgever als voor de medewerkers.
 2. Onze opdrachtgevers willen niet alleen tijd maken voor hun bedrijf. Uiteraard is het bedrijf hun passie maar het gezin én vrienden staan daarmee gelijk. Mettom ontzorgt écht op alle vlakken als het gaat om personeelszaken. Zo zijn personeelszaken écht een zorg minder.
 3. Starters zien het vaak niet zitten om aan de slag te gaan met administratieve handelingen waar zij geen verstand van hebben. Deze administratie laten zij liever over aan een professionele partij zoals Mettom.
 4. Mettom biedt een complete dienstverlening op het gebied van personeelszaken. Tot en met 20 man personeel is het de beste en meest complete dienstverlening. Het bieden van secundaire arbeidsvoorwaarden vinden starters over het algemeen belangrijk en ook dit zit voor een groot gedeelte in de prijs van payrolling inbegrepen.
 5. De identiteit van Mettom past perfect bij de visie van starters. Mettom zorgt voor verbinding. Daarnaast is Mettom betrokken met één vast aanspreekpunt. Ook stimuleert Mettom groei en vergroot Mettom de kennis van starters. Tot slot staat Mettom voor goed werkgeverschap. We gaan voor een lange termijnsamenwerking!

Maak jij de keuze om je personeelszaken uit te besteden?

Ben jij een startende ondernemer en overweeg je personeel aan te nemen? Waarschijnlijk is het voor jou een goed idee om je personeelszaken uit te besteden. Wie geen kaas heeft gegeten van het werkgeverschap kan écht de weg kwijtraken in het doolhof dat HR genoemd wordt. En dat wil je toch niet? Wil jij groeien met je bedrijf en tegelijkertijd de balans tussen werk en privé op peil houden? En wil jij de beste werkgever worden voor jouw medewerker? Er zijn in ieder geval 5 redenen om eens contact met ons op te nemen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks onze updates, whitepapers en uitnodigingen voor events.

Ik wil graag een
belafspraak inplannen.

Wil je meer weten over onze payrolldienstverlening en kennismaken met ons? Plan dan een belafspraak in met één van onze payrolladviseurs en je wordt op een door jou gekozen datum en tijdstip gebeld.

  9 .4
  9 .4
  Bij ons draait alles om zeer tevreden klanten.
  Sluiten