Dossier en data

Soms is het gewenst om gemaakte afspraken met een medewerker vast te leggen in dossier of (veel) data op een veilige manier te delen. Het Mettom Portaal is daar prima voor in te zetten en dit support artikel legt je uit hoe je dit het beste kunt doen. 

Dossier

Via de MSS pagina van een van jouw medewerkers op het Mettom Portaal kun je informatie inzien en acties uitvoeren. Een van deze acties is het vormen van dossier. 

Je vindt namelijk een knop ’toevoegen notitie’ op de MSS pagina van een medewerker. Als je op deze knop klikt, dan krijg je de ruimte om een dossieritem aan te maken. Hier dien je een onderwerp in te geven, kun je een ruime toelichting kwijt en kan een bijlage worden toegevoegd. 

Zodra je het dossieritem hebt aangemaakt kun je dit terugvinden in het dossier van de medewerker. Dit dossieritem is zowel zichtbaar voor jou, de medewerker als Mettom. 

 

Data

Als je met (veel) data wil delen met Mettom dan hoef je dit niet per mail te doen. In jouw klantportaal (ondereel van het Mettom Portaal) vind je een knop ‘Data delen’. 

Zodra je op deze knop klikt krijg je de ruimte om een dossieritem aan te maken en een bijlage toe te voegen. De door jou te delen data kun je kwijt in de bijlage en zodra je op ‘aanmaken’ klikt krijgt Mettom een bericht van het feit dat je dit hebt aangeleverd. Via het onderwerp en de toelichting kun je aangeven wat er met de data dient te gebeuren of het puur ter dossiervorming geldt. 

Mocht je vragen hebben over het vastleggen van een dossieritem per medewerker of datadeling met Mettom dan kun je contact opnemen via de communicatiemiddelen aan de rechterzijde.