Opleidingen via GoodHabitz

Wij vinden het belangrijk dat je medewerkers zich op persoonlijk én professioneel vlak kunnen blijven ontwikkelen. Via het online opleidingsportaal van GoodHabitz kunnen zij daarom meer dan 150 trainingen volgen. Ook jij als opdrachtgever van Mettom profiteert van het aanbod van GoodHabitz. Ook jij hebt toegang tot alle trainingen. Jullie vinden het opleidingsplatform van GoodHabitz via het Mettom Portaal. 

 

Wat is GoodHabtiz?

GoodHabitz is een online platform waar je onbeperkt online trainingen kunt volgen. De trainingen zijn te volgen via je mobiel, op de iPad of via de computer. Je kunt zelf bepalen welke training je wil doen, wanneer je dit wil doen, waar je dit wil doen en in welk tijdsbestek. Je kan gemakkelijk een training onderbreken en dit een dag, week of maand later weer oppakken.

Daarnaast kun je kiezen uit 150 verschillende trainingen en daar komen maandelijks nieuwe trainingen bij. Er zit voor iedereen wel een passende titel bij!

Voor wie is GoodHabitz?

Wij bieden het opleidingsplatform van GoodHabitz exclusief aan voor medewerkers die bij Mettom in dienst zijn én voor onze opdrachtgevers. De investering die hiermee gepaard gaat, is aanzienlijk waardoor we het portaal niet gratis ter beschikking kunnen stellen aan medewerkers die je zelf in dienst hebt.

Check het trainingsaanbod